ASUNNON TAI KIINTEISTÖN VIDEOESITTELY

TERVETULOA NYKYAIKAAN.

VIDEON TEHO

Videoita jaetaan internetissä 1200% enemmän kuin kuvia ja tekstiä yhteensä. Australialaisen kiinteistövälitysfirman kohteet, joissa oli videoesittely, saivat 403% enemmän tiedusteluita. Yhdysvalloissa jo 70% asunnon etsijöistä tutustuu kohteisiin videoesittelyiden avulla. 

LISÄARVO

Asuntoesittelyvideo on erinomainen apu tilan hahmottamiseen. Videon avulla katsoja saa kokonaisvaltaisen kuvan kohteesta jo alle minuutissa. Videolla voidaan esitellä myös kohdetta ympäröivää maailmaa, esimerkiksi piha-alueita tai naapurustoa yleensä. 

PERSONOINTI

Asunnon tai kiinteistön videoesittely editoidaan asiakkaan tarpeet huomioiden. Videon avulla voidaan herätellä tietynlaista tunnelmaa kohteeseen liittyen. Mahdollisia lisäominaisuuksia ovat mm. personoidut tekstiplanssit jotka voivat sisältää yksityiskohtaista tietoa kohteesta. Madollista on myös ilmakuvaus, joka on ylivertainen apu kiinteistön ja ympäristön hahmottamisessa. 

NOPEUS

Video voidaan kuvata vaikkapa samaan aikaan kuin kohteesta otetaan valokuvat. Videoita voidaan toteuttaa hyvin nopealla aikataululla, jopa alle päivän varoitusajalla. Yksittäisen asunnon tai kiinteistön videoesittelyn hinta voidaan määritellä esimerkiksi neliöiden tai huoneluvun mukaan.

OTA YHTEYTTÄ

Aloitetaan videon suunnittelu heti! 

OHESSA ESIMERKKI ASUNTOESITTELYVIDEOSTA

 

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ, NIIN SUUNNITELLAAN JUURI SINUN KOHTEELLESI SOPIVA VIDEO.

OTA YHTEYTTÄ