MAINOSVIDEOT

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, sanotaan.

Video on nykyaikainen ja tutkitusti tehokkain viestintämuoto, ja varsinkin markkinointitarkoituksessa vertaansa vailla. Äänen ja liikkuvan kuvan yhdistelmänä video on voittamaton tapa välittää viesti kohderyhmälle tiivistetysti, jopa tunteita herättäen.

Tänä päivänä Internet videopalveluineen on saanut aikaan räjähdysmäisen kasvun videon merkityksessä viestinnässä. Pääosalle yrityksistä tämä on vain ja ainoastaan positiivinen asia. Alla kerron hieman lisää erilaisista videomainonnan muodoista.

MAINOSVIDEOT

Yrityksen ulkoiseen markkinointiin tuottama video on aina mainos. Yritysvideolla viitataan usein perinteiseen esittelyvideon tyyppiseen yhteenvetoon firman toiminnasta. Yritysvideoiden lähestymistapoja on kuitenkin useita; Video voi olla uuden tuotteen tai palvelun lanseerausvideo, mielenkiintoa herättävä rekrytointivideo, kampanjavideo uuden tuotteen tai palvelun myynnin lisäämiseksi tai kenties jonkinlainen sissimarkkinointiin suunnattu, sosiaalisen median räjäyttävä viraalivideo. Yritys voi tuottaa videon myös sisäiseen markkinointiin, esimerkiksi kun halutaan kouluttaa työntekijöitä uuteen työtapaan tai uuden koneen käyttöön.

SCREEN-MAINOS

Screen-mainos tarkoittaa digitaaliselle mainostaululle tehtyä mainosta, joka voi sisältää videota, animaatiota, still-kuvia ja tekstiä. Screen-mainos mahdollistaa nopeat liikkeet liiketoiminnassa, parhaassa tapauksessa peliliikkeitä voidaan tehdä muutamissa minuuteissa. “Tänään munkki 0,50€” screenillä ilmoittava kahvilayrittäjä lähellä mainostaulua saanee kyseisenä päivänä normaalia enemmän asiakkaita, ja tietenkin lisämyyntiä: kukapa sitä munkkia ilman kahvia nauttisi?

Liikkuvan kuvan hyödyntäjiä eivät tietenkään ole vain yritykset. Mukava muisto tallentuu esimerkiksi häävideolle, ja äänestäjien mieleen jäädään parhaiten ajatuksia ja tunteita herättävän vaalivideon kautta.

PARASTA ON, ETTÄ VIDEOTUOTANNON TOTEUTTAMINEN EI AINA OLE KALLISTA.

Adrealizen kanssa yritysvideon tekeminen on kustannustehokasta.

PAINA PLAY